Gravyr i förlovningsring och vigselring

En förlovningsring eller vigselring är ett tecken på kärlek. Ringarna blir ett tydligt bevis på att ni tillhör varandra nu och för alltid. De flesta väljer att förtydliga detta genom gravyr i förlovningsringarna och vigselringarna. Några ord som bekräftar deras kärlek till varandra.

När ett par väljer att förlova sig vill de gärna att allt ska bli perfekt. Många väljer att lägga ner mycket tid och energi på att hitta förlovningsringar som motsvarar deras förväntningar. Sedan gäller det att bestämma sig för önskad gravyr i förlovningsringarna. Det är inte många ord som får plats och därför kan det bra att tänka genom vad ni vill att där ska stå. Några väljer en kort kärleksförklaring, andra väljer den klassiska gravyren ”Din…” och datum för förlovningen.

Nästa steg, när den dagen kommer, är att välja vigselring. Några väljer att använda förlovningsringarna som vigselringar, andra väljer att köpa nya vigselringar. Även gravyr i vigselring är vanligt, där bland annat datumet för bröllopet ofta brukar ingå.

När ni beställer alliansringar från oss ingår gravyr i vigselring och förlovningsring. Ni bestämmer själva vilken stil texten ska vara i.

Har ni frågor kring gravyr i vigsel- och förlovningsringar är det bara att ta kontakt med oss.